FONIMA Produkten

vindt hier al uw informatie

Kunststof deuren

VEKA deuren: mooie én duurzame binnenkomers

Ze zien er mooi uit en zijn leverbaar in veel kleuren en in diverse uitvoeringen. Bovendien hebben ze een hoge isolatiewaarde en gaan ze járenlang mee. De onderhoudsarme kunststof deuren van VEKA zijn gemaakt van verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen.

Zo kunt u een deur naar eigen ontwerp laten maken, deuren met een lage drempel, deuren met panelen en extra grote deuren (conform het Bouwbesluit). Dat laatste is mogelijk dankzij de extra staalversterkingen die de deuren een unieke stijfheid geven. De stevige en stabiele deuren vallen gemakkelijk in het slot en zorgen er mede voor dat ongenode gasten buiten blijven. Kortom, met VEKA deuren haalt u iets moois en degelijks in huis!

De voordelen:

Maatwerk: eigen ontwerp mogelijk
Grote keuze in stijlen, kleuren en vormen
Oerdegelijk en vormvast: opgebouwd uit meerdere kamers en stalen versterkingen
Nauwelijks onderhoud: schilderen niet meer nodig
Hoge isolatiewaarde voor zowel warmte als geluid
Duurzaam: VEKA kozijnprofielen worden vervaardigd van hoogwaardige, recyclebare materialen
Vakkundig gemonteerd door onze ervaren monteurs

Schuifdeuren – niet alleen voor spelende kinderen

Wat is er mooier dan in de natuur te wonen? Snel even de tuin in of het terras op om

een frisse neus te halen. In de zomer blijven we ’s avonds lang buiten zitten. De hele dag hollen de kinderen heen en weer – door de open schuifdeur.

 Schuifdeur

Door de grote ruiten stroomt het licht gul de woonruimte binnen en is het uitzicht vrij.

schuifdeur 1

Het VEKA schuifdeurprogramma is perfect vormgegeven en afgestemd op uw persoonlijke woonwensen. De meest uiteenlopende deurtypen zijn mogelijk, zowel hefschuif- deuren, parallel-schuifkipdeuren als vouw- schuifdeuren.

De VEKA schuifdeursystemen vormen een harmonieus geheel met het design van de VEKA raam- en huisdeursystemen. Vanzelfsprekend zijn ook de schuifdeuren in het volledige kleurengamma van de VEKA profielen beschikbaar.

 

 

 

 

 

 

 

scroll up