FONIMA Produkten

vindt hier al uw informatie

Kunststof ramen


Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie

Gaat u een nieuwe woning bouwen of wilt u uw huidige woning opknappen? Kies dan voor de kunststof kozijnprofielen van VEKA. Hiermee haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. Het zijn niet alleen bijzonder fraaie kozijnprofielen die naadloos passen bij het ontwerp van uw woning, maar ze zijn ook nog eens beter voor het milieu én voor uw portemonnee. Bovendien hebt u er jarenlang geen omkijken naar. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor de fraaie oplossingen van VEKA!

De voordelen:

Uitsnede van een kozijn

Voor elke bouwstijl: van modern en strak tot romantisch en klassiek
Grote keuze in stijlen, kleuren en vormen
Oerdegelijk en vormvast: opgebouwd uit meerdere kamers en stalen versterkingen
Weer en wind heeft geen invloed op de kozijnprofielen
Extra veilig: VEKA profielen zijn SKG gecertificeerd
Nauwelijks onderhoud: schilderen niet meer nodig
Hoge isolatiewaarde voor zowel warmte als geluid
Duurzaam: VEKA kozijnprofielen worden vervaardigd van hoogwaardige, recyclebare materialen
Vakkundig gemonteerd door onze ervaren monteurs
 
Extra veilig

Wilt u ’s nachts rustig slapen zonder u zorgen te hoeven maken over inbrekers? Mede dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie dragen VEKA kunststof kozijnprofielen in belangrijke mate bij aan een veilige woning. In combinatie met inbraakveilig hang- en sluitwerk zijn kozijnen van VEKA profielen SKG gecertificeerd.

Heerlijk...een minimum aan onderhoud

In ons grillige klimaat staan kozijnen bloot aan allerlei extreme weersinvloeden.
Voor VEKA producten is dat geen enkel probleem. Want VEKA kozijnprofielen zijn bestand tegen weer en wind, jaar in jaar uit. Kostbare en tijdrovende schilderbeurten behoren tot het verleden. Af en toe eenvoudig schoonmaken en uw kozijnen blijven eruit zien als fonkelnieuw.

De isolatiewaarde is hoog, zowel voor warmte als voor geluid

De kozijnprofielen van VEKA zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige dichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale aanduwdruk, zodat ramen en deuren altijd hermetisch sluiten. Deze combinatie van factoren levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan u in meerdere opzichten de vruchten plukt: u heeft geen last van tocht, u bespaart op uw stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen.

Verschillende modellen

Afhankelijk van de stijl die uw voorkeur heeft, kunt u bij VEKA kiezen tussen een aantal modellen: TOPLINE NL of TOPLINE AD. Het verdiepte kozijnsysteem van TOPLINE NL maakt het mogelijk om naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren toe te passen met behoud van de dieptewerking. Bovendien zijn de kozijnen geschikt voor dik glas. TOPLINE NL is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld, rekening houdend met de eisen uit het Bouwbesluit.

TOPLINE AD heeft een modern, afgeschuind profiel, wat hen uitermate geschikt maakt voor woningen met een eigentijdse bouwstijl. De speciaal gevormde staalversterkingen maken deze kozijnprofielen extra stevig en stabiel. 

 uitsnede topline nl kozijn          uitsnede topline ad kozijn

 TOPLINE NL                                                                       TOPLINE AD

 

Nog meer moois van VEKA: rolluiken en (schuif)deuren

VEKA levert niet alleen kozijnprofielen, maar ook profielen voor rolluiken, luiken, schuif- en hef/schuifdeuren. Rolluiken van VEKA zorgen voor een hoge warmtedemping waardoor u nóg meer bespaart op de stookkosten. In de zomer zorgen ze ervoor dat het binnen aangenaam koel blijft. En, zeker zo belangrijk, rolluiken werken inbraak vertragend.  

De gebruiksvriendelijke deuren van VEKA zijn gemaakt van verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Ze vormen één fraai geheel met de kozijnprofielen, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn voorzien van extra staalversterkingen. Uiteraard sluiten de deuren perfect en zijn ze leverbaar in vele modellen en kleuren. Rolluiken en deuren van VEKA zijn net als de kozijnprofielen duurzaam en onderhoudsarm.

scroll up